Kelly

Kelly

20200825 110721 scaled Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Känslan…fattar ni? DEN KÄNSLAN!!! 

Det kvittar hur många gånger man har ett paket framför sig, det är likadant var gång. Den där pirriga känslan (fastän man vet vad man har beställt) ja, den är magisk! Och här ska ni få hälsa på Kelly.

20200825 110645 scaled Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Min andra väska från HERMÈS är denna röda Kelly i stl 28. (Jag räknar inte med den orange i plast men det ska jag kanske, så ok, den tredje.)

20200825 113957 scaled Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Jag får många frågor från er om just HERMÈS som…var köper jag, vad kostar dom, finns den inne nu osv…jag tänker att jag förklarar lite kort om hur det fungerar.

20200825 114025 scaled Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Modeller som Kelly ni ser här och Birkin som är deras mest klassiska modeller går inte bara att köpa rätt upp och ner. Det gäller att skapa sig ett förhållande med den butiken du vill handla i, visa respekt och intresse för varumärket. Visa att du uppskattar deras hantverk och shoppa allt smått och gott som armband, skor, parfymer osv som finns i butiken. Då vi ofta är i Berlin så har jag min SA (sales associate)  i Berlin.  Helst så ska du tillhöra din närmaste H butik och gärna i det land du bor i. I mitt fall är det lite annorlunda… Till varje väska du köper får du en anpassad regnjacka till den. Bra att ha i handväskan.

20200825 114325 scaled Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Var gång vi är i Berlin så har jag ett möte inbokat på HERMÉS och så går vi igenom vad jag önskar mig och beställer efterhand. För att komma dit jag är kräver lite tid och tålamod… innan jag beställde min första H väska som är den svarta Birkin (den ska vi också prata om sen en dag) så köpte jag ju deras Clic armband och scarvsar, sandaler som jag har i alla basfärger och annat. Älskar ORAN sandalen som passar så bra på min fot och jag bara älskar dom. (dom ska vi också prata om en dag då jag har bra tips där)

AirBrush 20210121161309 Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

När det gäller priset så kan det variera från det att du beställt tills att väskan kommer. Så ha inte bråttom och se till att ha din budget under kontroll. För när dom ringer och talar om att den har kommit så är du redo! Det kan ta allt från några månader till 2-3 år innan den kommer. Min Birkin tog 6 månader och Kelly nästan 1.5 år.

20200826 133719 scaled Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Söt som en bakelse är denna söta lilla Kelly 28 i färgen Rouge Casaque Epsom läder. Just denna modellen valde jag i epsom lädret som är fastare och som jag tycker passar denna modellen bättre. Storleken är då 28 och det betyder att den är 28 cm längst ner i bredd.  Denna röda färgen som heter Rouge Casaque är den populäraste röda färgen i H världen. Det är inte alltid som den tillverkas och när den väl görs så är listan i världen låååång.

AirBrush 20210121161154 Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

Visste du att en väska tar varje hantverkare 15-20 timmar att tillverka? Minst…

AirBrush 20210121161107 Kelly Fashion eddiefischer, fashion, hermes Eddie Fischer Living a Style

På frågan, var köper jag?… så är ju svaret direkt i en H butik. Självklart kan man köpa Seconhand och Vintage. På dessa sidor så hittar du även helt nya som ligger på det dubbla i pris då efterfrågan är så stor men tillgången så liten. Och här är ju förklaringen till varför man ska skaffa sig ett förtroende. De väskor som finns att köpa direkt i H butikerna är helt andra modeller, så det går att köpa en H väska men inte en Kelly eller Birkin. Det har hänt så klart att någon haft tur, kontakter eller annat och kommit över en men det är ett undantag.

På bilden ovan ser i min Kelly i H butiken i Berlin när vi hämtade hem henne. Bakom i skåpet ser ni H modeller som är helt annorlunda och dessa finns att köpa oftast direkt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer