Bitte Kai Rand

Min mix med Bitte Kai Rand,

Nyinköpt pälskrage blev det härom dagen.

Den hade jag på mej med en Bitte Kai Rand kappa. Tycker att dom funkar bra tillsammans. Denna B K R (Bitte Kai Rand) kappan är väldigt funktionell. Den har ju då knappar på framsidan vilket gör att användningsområdena blir många. Bra som kofta, kappa på våren och hösten och så bra färgcombo som funkar till det mesta.

Love my new coat from B K R. Love the print with my new fur together.

IMG_20141128_001241

Så här såg jag ut härom dagen. Min nya pälskrage fick hänga med B K R kappan.

Allt jag har på mej från B K R kommer från Malmö butiken på Kalendegatan. Pälskragen köpte jag på Alexandra, Triangeln i Malmö. Passa på ni också då dom har erbjudande på kragar just nu. Kepsen köpte jag på Stadium, var tvungen att köpa en egen då jag tog sonens hela tiden innan.

IMG_20141128_001653

Hela outfiten. Byxorna är ocksp från B K R och supersköna. Cool lång dragkedja på sidan är en fin detalj. Svart väska från Jil Sander och en massa silver smycken från IOAKU.

IMG_20141128_001328

IMG_20141128_000735

Denna tunnstickade tunika har snabbt blivit en favorit. Hur cool som helst. Smal i ärmen på ena sidan och vid på den andra.

IMG_20141128_102258

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer