Collagen

Jag började att använda Collagen serum,

Det började jag göra efter min 4:e kemiska peeling. Som ni säkert läst innan så gick jag en fyra veckors kur på Guchia Kliniken i Malmö och gjorde kemisk peeling. Jag kommer att fortsätta att göra kemiska peelingar men inte lika ofta. Jag har använt collagen serum både morgon och kväll direkt på rengjord hud. Sen min dag eller nattkräm på det. Jag är fortfarande väldigt imponerad och så grymt nöjd med dessa behandlingar. Känner att Collagen serumet gör sitt också. Glöm inte bort att ni har 10% rabatt på produkterna när ni nämner “Eddie” i kassan.

Fantastiskt kunnig och proffsig personal finner ni på Guchia Kliniken. Man känner sig väldigt fint omhändertagen i en mysig miljö.

www.guchiakliniken.se

IMG_20141202_210155

Visste ni att vi har både collagena och elastina fibrer i huden och collagenet är det som stärker huden så att den inte ska falla samman. Detta serum är ju då med collagen. Det går in och stärker huden och ger fukt. Ett serum innehåller små små molekyler som kan tränga långt ner i huden och därför lägger man serum under krämen.

IMG_20141202_203836

Från vänster ser ni ögonkrämen som är mer verkande på linjer, den har jag på allra först. I mitten ser ni dagkrämen och längst till höger en ögonkräm som ger mycket fukt. Jag har ju då alltid varit rätt så torr under ögonen och använder den andra ögonkrämen också för att få mer fukt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer