Fina Guchia Kliniken

Fina Guchia Kliniken,

Jag hade längtat och idag var det dags. Ett besök på Guchia Kliniken.  Jag gjorde en lätt Kemisk Peeling. Nu när sommaren har visat sig dom senaste dagarna så har jag redan hunnit få lite färg. Så nu över sommaren så kommer jag att ta det lite lugnt med dom behandlingarna. Det var även dags för en ny ansiktskräm så jag fick en som är lite lättare nu över sommaren och jag kan använda den både på dagen och på natten.

IMG_20150422_110551

Så här fint väder var det imorse när jag körde in till stan. Nu är det ju även dags för solglasögon. Det tycker jag är helt fantastiskt. Tänk nu på att vårda huden i solen. Använd solskydd när du solar. Glöm inte att Guchia Kliniken kan hjälpa dig på många sätt. Genom vanliga ansiktsbehandlingar till dom som är lite mer avancerade och även fillers och botox. Man kan försöka att förebygga det mesta men behöver du lite hjälp på vägen så vet dom hur du kommer till ditt önskade resultat.

IMG_20150422_165647

Guchia Kliniken finns på Södra Förstadsgatan 4

www.guchiakliniken.se

040-12 34 31

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer