Första Advent

Ljuvliga och fina Första Advent,

Visst är det underbart när julen närmar sig och man börjar pynta hemmet och allt blir så mysigt. Första Advent är alltid speciell. Jag måste ju erkänna att jag är väl ingen jättepyntare men vissa bitar är ett måste. Ett måste är min stora adventsljusstake. Den har jag ritat upp och måttbeställt just för min öppna spis. Dom senaste åren har jag haft en massa mossa (det går åt 8 normalstora mossapåsar till den) kottar, lite murgröna och lite annat i. Detta året ville jag göra nått annat och och det blev så här….

Happy First Advent!

IMG_20141130_161402

Det blev vanlig grönmossa i botten och den större mossan över. Jag hittade inga vita kulor i rätt storlek så jag köpte 12 stycken silvriga och sprayade dom med snöspray. Väldigt enkelt.

IMG_20141130_155219

Siffrorna är från förra året ( kanske förra året igen, kommer inte ihåg). Jag köpte nya till detta året och lade dom på ett “bra” ställe…det stället har jag då inte hittat än. Helt otroligt ju!

IMG_20141130_162113

Lite konstig bild denna här, ljuset och färgerna kom inte till sin rätt. Men ni ser storleken på den. Den är 1 meter lång och 22 cm bred.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer