Grönt är fint

 Grönt är fint

Grönt är skönt brukar det ju heta…

Jag tycker om grönt, det är en vacker färg. grönt är fint. Fint på kläder, inredning och som ni ser här även såklart på smycken. Min fantastiska vännina Fanny Ek designar dessa fina smycken från Ioaku. Här har jag på mej ett halsband som heter Stars och matchande ringar till. Ni hittar dessa fina smycken här på Ioaku, där ni även kan se dom i andra färger också.

IMG_20140929_140650

Här har jag på mej en av mina absoluta favoriter, nämligen den fina “fluffen” från Rodebjer. den har häng med ett bra tag nu och kommer att  fortsätta göra så.

IMG_20140929_140812

Armybyxor från MissMiss.

IMG_20140929_140542

Grönt är fint.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer