Guchia Kliniken

Besök på Guchia kliniken,

Idag blev det ett besök på Guchia Kliniken och en helt ny behandling.

Idag gjorde jag en Nefertiti behandling. Den går ut på att man försöker att göra huden ungdomligare och formar linjerna så dom får ett lyft och ser skarpare ut. Denna behandling  tar lite tid innan man kan se nån skillnad på så jag får vänta en två-tre veckor innan jag kan ge er ett resultat av just den behandlingen. Jag kör även på med dom nya produkterna från Obagi. Tvätten har jag redan hunnit pröva några dagar och den är fantastisk och doftar ljuvligt.

IMG_20150301_213626

Här ser ni produkterna från Obagi som jag nu ska använda. Som sagt så vet jag redan nu att tvätten är super och nu ska det bli väldigt spännande med krämerna. Jag kommer snart att göra en kemisk behandling med just dessa produkter också. Men nu väntar vi med spänning på min förvandling och jag kommer att rapportera om hur mycket jag tycker den har gjort skillnad, så håll tummarna. Man ska vara medveten om att alla behandlingar inte fungerar likadant på alla, för vi är alla olika och fungerar olika.

Gå även du in på www.guchiakliniken.se

Där hittar du allt från Injektionsbehandlingar och Medicinsk Hudvård och naturligtvis deras fina och lyxiga produkter som du endast hittar här på Guchia Kliniken.

040-123431

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer