I mitt badrumsskåp

Just nu i mitt badrumsskåp,

Mina favoriter just nu…

Nu börjar vi gå mot ljusare tider och vi känner oss kanske inte lika torra och fnöskiga som vi gjorde för ett par månader sedan. Fortfarande är det lika viktigt att ta hand om huden och ge den fukt. Jag vet att jag tjatar om det men det är superviktigt. Jag har tagit fram några produkter som nästan alltid finns i mitt badrumsskåp.

Just nu i mitt badrumsskåp…

IMG_20150301_213456

Från vänster så ser ni en ansiktsolja som man kan ta nån droppe av på huden och låta den gå in , medans man borstar tänderna, och sen tar man sin ögonkräm och nattkräm på det. Du får en mjukare och mer återfuktad hy. Sen kommer fuktmasken som man sover med. Fantastisk. Båda dessa produkter är från Kiehl´s. Tredje flaskan är en skön olja för kroppen, superskön utan att vara kladdig. Sist så har vi en fuktmask från Estée Lauder.

IMG_20150301_213526

Fuktmasken på burk är väldigt prisvärd och en “musthave” i badrumsskåpet.

IMG_20150301_213555

Just denna fuktmask från Estée Lauder är i gelform och man kan bara torka av det som blir “över” på hyn. Allt som tränger in är det som huden behöver.

IMG_20150301_213626

Hudvårds serien från Obagi använder jag fortfarande. Tvätten är dryg och doftar ljuvligt samtidigt som den tvättar rent utan att torka ut. Ögonkrämen är rätt så tjock och det gillar jag som oftast är så torr. Dag och natt krämen är i gel form och tränger snabbt ner i huden. Dessa produkter hittar du endast på Guchia Kliniken i Malmö. Dom utför även en kemisk peeling behandling som görs med Obagi produkter, den ger dig ett fantastiskt lyster och suddar ut linjer allt eftersom att du fortsätter med behandlingarna.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer