Mini Chanel

Fina lilla Mini Chanel

Fina lilla Mini Chanel är en riktig praktisk liten sak. Igår hade jag den på mej för att jag inte hade några fickor, då var den bra att ha telefonen och läppglanset i den. Jag hjälpte min fina vännina Lina i butiken några timmar. Då var den perfekt att ha på. Den blir lite som ett smycke, ett halsband eller ett bälte om man vill knyta det runt midjan.

Me and my little new Chanel.

IMG_20141107_110004

Så här såg ut med den lilla Chanelen på.

Stor vit skjorta från Zara, favvo “skinnleggingsen” som ni nu vid detta laget känner till väldigt väl då jag använder dom sååå mycket. Jag har nämligen flera par av samma då jag älskar dom så. När man hittar ett så bra plagg så tvekar jag inte att köpa fler.

IMG_20141107_110135

Armband från Tory Burch, Stor grå halsduk från Lindex ( finns nu i butik)

IMG_20141107_110423

Star ring från Ioaku i guld med svart sten, den hittar du HÄR

IMG_20141107_113048

Processed with VSCOcam

Så här ser den lilla ut.

Jag köpte den på Bukowskis Fashion and Vintage aktion i Stockholm. Jag rekommenderar er stark att gå in och kolla lite emellanåt. Det dyker upp fina saker kan ni tro.

Processed with VSCOcam

Fick den originallåda med certifikat, dustbag och allt. Den var i superfint skick.

7 Comments
    1. “skinnleggingsen” kommer från HM. Jag har haft en massa olika riktiga i skinn, men tyvärr så har dom inte hållt kvalliteen och spruckit. Då har jag hellre ett par från Hm och kan känna mej säker…hehe…vill ju inte gå med rumpan bar…fin dag på dej.

  1. Tack för svar! Gå med rumpan är inte så skoj! Finns de i butik nu? Vill bara säga att din stil är grymt fin, den inspirerar verkligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer