One Teaspoone Jeans

Dessa coola One Teaspoon Jeans,

Sitter som en smäck, dessa coola One Teaspoone Jeans. Jag får många kommenterar om varför jag inte har några strumpor på mig. Jag vill helst inte ha strumpor i heels, ballerinor och andra små klackaskor….  Jag drar ut på det så länge det bara går och fram till våren slänger jag dom så fort jag bara kan. Man kan säga att jag faktiskt bara har strumpor i boots, stövlar och andra skor som kräver strumpor.

Ska jag på middag eller har folk hemma på middag eller liknande mitt i vintern så har jag inga strumpor då heller, jag tycker att det är snyggast så. Jag kan även sticka iväg och handla mitt i vintern utan strumpor…in i bilen i garaget och ut i butiken direkt…då behövs inga strumpor.

IMG_20141220_211558

Här har jag Skinnjacka från Frontrow och den stora coola XL Pyramide Wallet till. Den plånboken/clutchen är super, funkar som sagt till att bara ha den som en aftonclutch.

Skinnjackan hittar du HÄR

IMG_20141220_211519

Smycken från IOAKU och en vanlig vit T-shirt.

Jeansen hittar du på INSPO – HÄR

IMG_20141220_211632

Ni har 20% rabatt på IOAKU på webben om ni nämner mitt namn “eddiefischer20

Halsbandet hittar du HÄR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer