Treat Collection

´Treat Collection Nagellack,

Hur ni provat dessa???

Jag har provat och jag gillar dom starkt. Jag älskar att måla naglarna och har dom målade hela tiden i olika färger. färgskalan är enorm och dom sitter mycket bra på. Jag vill även påpeka att jag är flitig med överlack då jag tycker att alla färgade lack håller bättre då. Det som skiljer dessa lack från andra är att Treat Collection är helt giftfria. Du kan alltså känna dig säker och inte behöva vara orolig över giftiga och cancerframkallade ämnen.

IMG_20150304_111656

Denna coola färg som heter Buttoned Up. det du ser på bilden, jag har två lager färgat lack på och ett lager överlack.

IMG_20150304_111959

Jättefin och snygg till det mesta.

Du hittar dom på www.modesto.se på nätet.

Colonelle

IMG_20150304_110412

Inte nog med det så är flaskan lyxig och snygg med.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer