Tusen & 2

Det blev Tusen & 2 igen,

Mannen och jag hamnade på Tusen & 2 igår.

Jag är en sådan person som äter likadana rätter på restauranger. Som här på Tusen & 2, då äter jag min Chiliburgare som jag älskar. Jag ber om att få den extra kladdig och med pommes. Hur god som helst. På Monster i Västra Hamnen så hade jag en rätt som jag bara älskade, jag drog dit folk bara för att dom var “tvungna” att smaka min rätt. Jag gick endast dit för att äta min Pulled Pork rätt. Nu har dom tagit bort den från menyn och det är…BIG MISSTAKE…HUGE !!! På Lemongrass äter jag oftast Chrispy Beef eller Laxen och det blir aldrig fel. På Spot så är Caesarsallad som gäller.

IMG_20150417_185939

Det är inte alltid som det är bra att förändra menyn…gäster förknippar oftast Restauranger efter sin favoriträtt dom har. Det blir nu inga besök på Monster för min del och jag bokar inte några företags middagar dit.

IMG_20150417_190050

Så här ser den ut, min Chilli burgare.

Lite vanemänniska…eller mycket…jo, men visst älskar jag mat och provar mycket nytt men att just längta till en viss rätt på en restaurang är ju aldrig fel…men shit vilken besvikelse om den rätt plötsligt inte är med.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer