10 saker du kanske inte visste om mig…

10 saker du kanske inte visste om mig…

Screenshot 20210412 184951 Instagram 10 saker du kanske inte visste om mig... Beauty, Fashion beauty, Biografi, eddiefischer, fashion, lifestyle, Mylife Eddie Fischer Living a Style

Så roligt att så många nya har hittat till mig hit och till min Instagram. Tänkte att jag skulle berätta lite om mig som de flesta av er kanske inte vet. Det är många som känner mig vid detta laget men det kan nog vara ett och annat nytt tänker jag….

 

● Jag har varit tillsammans med min man i 30 år.

● Har en son på 24, jag har varit gravid tre gånger, fick ett tidigt missfall och sedan ett dotter som dog vid födseln.

● Bor i ett radhus sen 10 år tillbaka. Jag var inte sugen alls på att titta på det och trotsade mannen och sa att vi kan åka och kolla på det men då tänker jag inte byta om. Saken var att jag hade pyjamas på mig då. Detta struntade han fullständigt i så vi åkte och tittade på huset tillsammans med alla andra Söndags uppklädda människor. Vi kliver in och jag viskar till mannen…vi köper det! Så huset blev köpt i pyjamas.

● Jag har alltid jobbat med mode och inredning och sen 6 år tillbaka har jag mitt egna företag. Med marknadsföring på Sociala medier.

● Jag är verkligen en kvällsmänniska och hatar att gå upp tidigt. Sover tills jag vaknar, då funkar jag som bäst.

● Jag är punktlig som tusan och är alltid först på plats. Hatar att komma sent…

● Jag är en läppglans och handkräms freak och har dom överallt, i alla väskor, fickor, i bilen, vid soffan, vid sängen, på kontoret…och även i mannens bil har jag ett kit. Har verkligen mani på det.

● Jag har jättesvårt att känna igen folk, på allvar alltså! Om jag träffar en person nån gång då och då så känner jag inte igen den personen och presenterar mig igen….detta har hänt så många gånger!!! Så pinsamt ibland…

● Och skulle jag inte känna igen er på stan, på håll, eller liknande så är det för att jag inte ser er. Detta är också på allvar…jag har jävligt dålig syn.

● Och ja, jag svär väldigt mycket. Försöker skärpa mig men det går sådär…

● Älskar att städa och ha allt på plats. Får panik om jag har rörigt…vilket jag då aldrig har…men ändå.

Känner ni mig lite bättre nu? Vill ni veta mer eller har jag missat nått som kanske skulle varit med? Skriv till mig bara.

 

Kram

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer