Den andra PRX-T33 behandlingen på Kräm Hudvårdsstudio

Häng med på den andra PRX-T33 behandlingen på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO och ….

AirBrush 20201029212520 Den andra PRX-T33 behandlingen på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Nu hade det gått prick en vecka mellan min första och min andra PRX-T33 behandling på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO.  Så nu kan jag berätta lite mer för er om hur jag och min hud upplevde den.  Ovan ser ni produkterna man använder, dom är inte många. man rengör huden och sedan masseras produkten in med den lilla pipen ni ser där.

AirBrush 20201029212401 Den andra PRX-T33 behandlingen på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

De första två dagarna efter min första behandling kände jag mig oerhört len och slät. Därefter började jag fjälla och det gjorde jag fram tills behandling nr2. Det mesta fjällade jag bort dag 3, 4 och 5 och sedan var det dags för behandling nr2 dag 7. Där jag fjällade minst var på dekolletaget.

Jag kommer skriva och berätta mer om hur jag upplevde huden mellan behandling 2 och 3.

AirBrush 20201029212509 Den andra PRX-T33 behandlingen på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Här ser ni preparatet som Terese trycker ut i små mängder och sedan masseras den in. Man börjar med pannan och går sedan ner till ögonen, kinderna, runt munnen och ner mot dekolletaget. Denna gången, behandling nr2 kändes det som att det pirrade lite mer i huden. Det är för att jag fjällat bort det översta hudlagret och huden är nu mer mottaglig.

20201027 124547 scaled Den andra PRX-T33 behandlingen på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Det är viktigt att följa reglerna mellan behandlingarna, inget svårt…bara att använda den dag och nattkrämen man får med sig efter behandlingen. Inga andra produkter ska användas.

Du kan läsa mer om behandlingen HÄR och följ KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO på deras Instagram HÄR så ni inte missar något.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer