Hemma spa

Hemma spa

Visst är det mysigt att låsa in sig i badrummet och ha en egen mysig spakväll?

AirBrush 20210104003652 Hemma spa Beauty beauty, body, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Nu när många av er håller sig hemma mer än vanligt är det skönt med bra spa produkter hemma. Då menar jag ansiktsmasker och peeling och dom där extra produkterna. De padsen ni ser på bilden ovan är väldigt fuktgivande och mitt tips är ha dom i kylen och när du går upp på morgonen så lägg på ögon padsen under tiden du äter din frukost. Perfekt!

AirBrush 20210104003701 Hemma spa Beauty beauty, body, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Jag brukar först köra en peeling och sen tar jag Masque Vivant. När man tvättar bort den så känner man sig såååå len och fin. Därefter kör jag C-vitamin masken från DERMAQUEST. Den tar jag på ordentligt och sen låter jag den sitta på även över natten.

AirBrush 20210104003742 Hemma spa Beauty beauty, body, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Jag har under december månad haft en GUINOT Julkalender och via den fått prova en massa nya och fina produkter. Här ovan ser ni en exfoalierande gel som är jättemild och blir lätt oljig efter att man masserat in den, superskönt. Vill man ha något som rivs lite mer så är det den ni ser sidan om. Båda var med i Julkalendern.

AirBrush 20210104003756 Hemma spa Beauty beauty, body, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Fuktmasken ovan fick man också i Julkalendern. Den är verkligen fuktgivande om nått. Jag har testat den innan och den är också en sådan mask du kan ha över natten. Jag som har en yttorr hy är väldigt glad över GUINOTS fuktprodukter. Dom hjälper verkligen.

Alla dessa produkter jag visat er här i detta inlägget finns att köpa på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO och på deras webbsida. Du hittar den HÄR.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer