Köpenhamn med vänner

Köpenhamns helg med vänner

Jag och min man körde över till Köpenhamn direkt efter frukosten en lördag. Där mötte vi uupp våra vänner som kom från Stockholm. Vi hade en mysig dag i stan, åt en god tapaslunch och drack gott vin till det. Lite shopping blev det också….det är ju lite svårt att låta bli i Köpenhamn. Vi hade ett underbart väder och kunde sitta ute och dricka ett glas rosé mitt i shoppingen. Innan vi gick till Hotellet så satte vi oss och drack ett glas bubbel på Nimb….som nu har blivit ett “måste” när man är i Köpenhamn.

bild 17

Min outfiit på dagen var spetsiga ballerinor – Gucci, kappa – The lxls, T-shirt- Malene Birger, Väska-Chanel, Smycken –Ioaku och Hermes.

bild 23

Paus i Shoppingen.

bild 35

Bubbel på Nimb

bild 16

Blommor på Nimb.

bild 25På kvällen bar jag en spetstop – HM, Svart Kavaj – HM, Väska – Chanel, Ring -Ioaku. Armband – Hermes. Svart nagellack till det.

bild 22

Här ser ni hela min outfit. Byxorna kommer från Tiger och skorna från Zara.

bild 11

Vi hade bokat bord på LeLe. Jättemysigt ställe att äta på och fantastiskt god mat. Vi åt en avsmaknings meny….en hel del rätter blev det och den ena var godare än den andra…underbart.

bild 31

bild 36

bild 47

Rullar, knyte, minburgare med anka, kammusslor, fisk, kött och fantastiska sallader är bara några av rätterna vi fick smaka.

Detta ställe kan jag varmt rekommendera, men komihåg att boka bord i god tid.

LeLe Köpenhamn

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer