Min hudvårdsrutin med Guinot

Min hudvårdsrutin med Guinot

20210303 095750 scaled Min hudvårdsrutin med Guinot Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Som ni såg så var jag på en ansiktsbehandling på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO för ett tag sedan. Tesese som är min hudterapeut valde ut en ny dag och natt kräm och även en annan ögonkräm. Alla produkter är från GUINOT. Det är skönt att byta produkter emellanåt tycker jag och det känns som att huden också uppskattar det.

20210303 095306 scaled Min hudvårdsrutin med Guinot Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Här ovan så ser ni min rengöring och ansiktsvatten, dom har ni sett innan. Dom kan du fortfarande köpa på erbjudande HÄR  Verkligen supersköna och återfuktande. Man får aldrig den där torra och stramande känslan man kan få om en rengöringsprodukt är för stark. Dom är verkligen att rekommendera för alla torrisar.

20210303 095317 scaled Min hudvårdsrutin med Guinot Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Även den här milda exfolierande gelén är så mild och fin och perfekt för en torr och känslig hud. Jag tycker att det är skönt att varva den med en som skrubbar lite mer. Den hittar du HÄR

20210303 095650 scaled Min hudvårdsrutin med Guinot Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

När det kommer till dag och natt krämen så valde vi denna här, Hydra Summum. Den är så fuktgivande, uppstramande och ger verkligen lyster till din hud. Den kommer vara perfekt nu när vi är på väg mot en varmare period. Läs mer om den HÄR Ögonkrämen är utslätande och uppiggande, lätt och skön och perfekt på dagen och på kvällen. Finns på webben HÄR

Nu hoppas vi på lite mer sol och värme så glöm inte att ta väl hand om din hud och kör en mask eller fler i veckan. Massor med fukt! Det vill huden ha!

Kram på er!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer