Mönstrat på Bali

Mönstrat på Bali

IMG 20230409 095815 751 Mönstrat på Bali Fashion byponsa, devotiontwins, eddiefischer, fashion, hermes, travel Eddie Fischer Living a Style

Älskar att klänningssäsongen nu är här och jag kan börja med den på Bali. Har även kompletterat med en ny strandkorg, denna gången med vitt så den skulle passa mina sandaler som jag använder så mycket.

IMG 20230409 095815 864 Mönstrat på Bali Fashion byponsa, devotiontwins, eddiefischer, fashion, hermes, travel Eddie Fischer Living a Style

Denna one shoulder klänning kommer från DEVOTION TWINS. Jag är ju ett stort fan av deras klänningar och dom blir oftast stora favoriter som stannar kvar i garderoben i många år. Det är verkligen hållbart mode för mig.

IMG 20230409 095815 791 Mönstrat på Bali Fashion byponsa, devotiontwins, eddiefischer, fashion, hermes, travel Eddie Fischer Living a Style

Ni har sett mig i klänningar från DEVOTION TWINS som jag haft i flera år och även att jag kompletterat med fler färger i samma modeller just för att jag trivs så bra i dom.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer