Valentino

Valentino

 

Screenshot 20210107 234954 Instagram Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Ni uppskattade mitt förra inlägg om CHANEL och nu så tänkte jag få fram ett nytt märke. Så då har jag samlat ihop mina modeller från VALENTINO. Och först ut är denna blå som heter ROCKSTUD.

Screenshot 20201228 000249 Instagram Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Denna blå klassiker är den första jag köpte och den fyndade jag på rea, tror att det var 50% på My Theresa, ni som följer mig vet ju att jag klickar hem mycket därifrån och jag är alltid så himla nöjd. Jag trodde inte att jag skulle använda den lika mycket som jag gjort.

AirBrush 20201013141637 Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Det är ju alltid lite den känslan när man köper något i en utstickande färg. Men jag har lärt mig på mina köp att jag måste lita på mig själv när jag väl hittar nått för det har visat sig att det har blivit riktigt bra.

Screenshot 20201228 001254 Instagram Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Min VALENTINO nr.2 är denna fantastiska, helt underbara, magiska och superfina CANDY STUD. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag älskar den fortfarande så mycket. Färgen är ljusgrå och passar till allt. Jag passade även på att klicka hem de ljusgråa sandalerna på rea sen. Gillar att ha hela kit.

Screenshot 20201227 235658 Instagram Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Jag har använt den väldigt mycket och jag är jättenöjd med storleken och modellen och väskan i sig väger nästan ingenting, vilket också är viktigt.  Jag väljer oftast mina väskor runt 25 cm i storlek, mer eller mindre för då vet jag att jag får plats med det jag behöver.

AirBrush 20201130183302 Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Här har vi då den senaste godbiten i samlingen. Jag kommer ihåg när jag såg den på visningen som VALENTINO hade och blev kär redan då. Jag fick ett meddelande precis när dom släpptes och beställde den redan samma dag. Denna väskan kompletterar min garderob helt utmärkt.

AirBrush 20201231153047 Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Denna modellen heter ROMANSTUD och finns i flera färger. Denna kollektionen med de stora nitarna är verkligen cool och lite annorlunda mot de andra modellerna. Färgen är sådär rosabeige och passar till allt. Känner att detta blir den väskan jag kommer bära mest i sommar.

AirBrush 20201205223920 Valentino Fashion eddiefischer, fashion, Luxury, valentino Eddie Fischer Living a Style

Tänk på att impregnera dina väskor, och att sprayen inte ska innehålla silikon. Man ska helst upprepa detta med ca två månaders mellanrum för att skyddet ska hålla men vem gör det???  Jag försöker att göra det när sommarsäsongen börjar och jag vet att jag kommer använda de ljusare skinnväskorna mer. De ljusare och känsligare väskorna kan du alltid ha en liten plastpåse i. Den tar ingen plats och så kan du skydda din väska ifall att det börjar regna.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer