Växer dina fötter fortfarande?

Växer dina fötter fortfarande?

Screenshot 20230113 110546 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Har du också fått höra att “när du blir stor och dina fötter slutat växa så kan du köpa hur många skor du vill” Jo, tack! Det sa min mamma alltid till mig. För redan när jag var liten ville jag ha måååånga par skor. Det gick ju så där kan jag idag säga….

Screenshot 20230113 110741 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Kommer ihåg att när jag var i 20 års åldern så hade jag 37,5 i skor. Hur kan det då komma sig att jag nu har 39 i mina skor? Really??? Mina fötter har absolut inte slutat växa kan jag säga. Det finns vissa favoriter som jag sålt och köpt större i. Som mina Chanel ballerinor.

Screenshot 20230113 110946 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Visste du att dina fötter kan fortsätta växa? Även om dina fötter kommer att sluta växa i 20-årsåldern, kommer deras form och storlek att fortsätta att förändras under resten av ditt liv. Faktum är att när du har fyllt 40 växer dina fötter med så mycket som en halv skostorlek vart tionde år! Detta beror på att fötterna blir platta och förlängs med åldern.

Det är precis vad mina fötter har gjort. Fler som känner igen sig?

Screenshot 20230113 111009 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Idag köper jag inga skor som inte sitter skönt direkt. Det där med att…dom kommer säkert töja sig har man ju kommit över sen länge.

Screenshot 20230113 111717 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Är jag mellan storlekarna så köper jag alltid den större. Dessa stövlarna är så perfekta i storleken till mig att man lätt kan tro att dom är skräddarsydda.

Screenshot 20230113 110923 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Dessa Oran sandaler är så bra för just mina fötter. Ni brukar fråga mig om storlek på just dessa ganska ofta. Jag har dom i tre färger, svarta, bruna och vita.  När det kommer till storlek på sandaler då har jag alltid köpt en halv stl större för det värsta är ju om tårna hamnar utanför skon. Gäller även dessa.

Screenshot 20230113 111108 Instagram Växer dina fötter fortfarande? Fashion chanel, eddiefischer, fashion, hermes, livingastyle, Luxury, Shoes Eddie Fischer Living a Style

Ett par andra som är mjuka och sköna är dessa klassiker från CHANEL. Bra om man har knölar och mjukt skinn om fötterna råkar växa lite…hehe!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer