Att packa inför en resa

Att packa inför en resa

Nu när vi har börjat att resa igen så har vi kanske glömt bort lite hur man packar. Jag får ofta frågor på hur jag tänker och hur jag planerar min packning. En annan fråga som också ofta dyker upp är hur reser jag med det dyrbaraste??? Vågar man checka in det?

IMG 20220503 084602 751 Att packa inför en resa Travel beauty, eddiefischer, hotel, livingastyle, travel Eddie Fischer Living a Style

Jag brukar ha samma upplägg vare sig jag reser på en solsemester eller en helg till en storstad. Jag har alltid med mig en massa kläder som jag då passar på att fota upp, så det brukar oftast bli två stycken  30 kg resväskor och en kabinväska. Matchar några väskor och skor som funkar till de outfits jag har med mig vilket lätt kan förändra hela looken.

AirBrush 20220221173914 Att packa inför en resa Travel beauty, eddiefischer, hotel, livingastyle, travel Eddie Fischer Living a Style

I kabinväskan har jag alla mina smycken, skor och väskor som är av värde, en bikini om det är solsemester, ett set underkläder och en klänning/längre skjorta. Detta med lite tanke på ifall att…ni vet ifall att de andra väskorna skulle försvinna. Vilket skulle vara en mardröm!!!

AirBrush 20220503180108 Att packa inför en resa Travel beauty, eddiefischer, hotel, livingastyle, travel Eddie Fischer Living a Style

Som tex en lång vit skjorta som man både kan ha som en klänning eller på stranden… ett perfekt plagg att ha med sig ändå tänker jag. Skulle väskorna bli försenade och råka hamna på andra sidan jordklotet så kommer man långt med denna looken.

AirBrush 20220430164537 Att packa inför en resa Travel beauty, eddiefischer, hotel, livingastyle, travel Eddie Fischer Living a StyleNär det kommer till hudvård och smink så är brukar jag ta med små förpackningar av just krämer, masker, ansiktsvatten osv. Engångsmasker är ett bra tips att ha med. Då jag är en sucker för handkrämer så har jag alltid små förpackningar med i handväskan och smörjer in händerna ofta. En liten fuktkräm är också bra att ha på flyger, funkar både till ansiktet eller händer. En liten mist är ju ännu bättre.

 

I min sminkväska är jag ganska så organiserad. Jag kan ha mitt rouge även som en ögonskugga, jag har bara pennor man skruvar upp så att jag inte behöver en vässare. Jag har ögonskuggepennor som inte tar så mycket plats då jag inte behöver penslar. Ja, sådana små trix som man lärt sig genom åren.

Och det bästa är att man lär sig hela tiden och det är ju bara underbart!!! Hoppas något att dessa små tips kan hjälpa dig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer