Guchia Kliniken

Fina Guchia Kliniken,

När jag vaknade idag så regnade det och var allmänt tråkigt väder. Hade det varit en vanlig dag så hade jag legat kvar i sängen…men idag var det ingen vanlig dag. Idag hade jag en ansiktsbehandling bokad hos NataliaGuchia Kliniken. Som jag har längtat…inget väder stoppar mig från att gå dit. Fastän jag nu varit där ett bra antal gånger så blir jag fortfarande så fascinerad över Natalias proffsiga kunnande och hennes lugn emot patienter.

Jag bara älskar det!!!

Jag älskar även min fina hy som jag fått efter dessa magiska behandlingar. Idag så gjorde jag Obagi behandlingen som är en kemisk peeling. Den skiljer sig från andra kemiska peelingar då den inte “pirrar och kliar” ja, ni som provat denna metoden ni vet vad jag pratar om. Den är bara fantastisk och man känner redan på plats hur man slätas ut och alla linjer och rynkor blir mindre och mindre…som sagt...MAGISKT !!!

IMG_20150331_20439

För er som vill ha ett snabbare resultat så tänk på att Natalia är superduktig på Injektioner. Hon är utbildad läkare och ni kan boka konsultationstid för råd.

För ett tag sedan så gjorde jag en Nefetitti behandling som skulle få käklinjen lite mer jämn och tydlig. Detta var en behandling som inte syns med en gång utan jobbar på ett tag efteråt. Jag kan idag säga att det har gjort lite skillnad. Resultataet varierar från person till person, men så är det ju med allt. Natalia tyckte också att hon kunde se skillnad idag då det gått några veckor. Så kul…love it!

Det bästa är när mina vänner frågar mig vad jag har gjort med huden….det är den bästa komplimangen! Och ni vet vad mitt svar är…..GUCHIA KLINIKEN och massor med FUKT…smörj…smörj…smörj!

www.guchiakliniken.se

040-123431

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer