Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio

Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio…

20201113 103834 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Alltid lika mysigt att komma in på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Det är alltid en mysig stämning och en skön känsla att vara här. Man vet att man blir omhändertagen på bästa sätt. Nu är det då redan dags för min fjärde PRX-T33 behandling, jag har gjort en i veckan nu i fyra veckor.

received 360508341878475 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Den fjärde behandlingen går till på exakt samma sätt som dom första tre. Rengöring och sen masseras preparatet ner i huden. Direkt så känner du dig mer plumpad och den finaste linjerna försvinner.

received 360914411675906 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Före behandlingen…

received 850625709030827 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Efter behandlingen utan kräm i ansiktet.

received 1796771200490977 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Efter behandlingen med kräm i ansiktet.

20201027 124604 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Dessa små förpackningar får man med sig efter varje behandling och det är endast dom man använder. En till dagen och en till kvällen.

20201108 202341 scaled Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Så här små fjällig var jag tre dagar innan denna sista behandlingen. Det är väldigt olika från person till person hur mycket man fjällar och jag tillhör dom som fjällar mer. Jag känner nu några dagar efter min fjärde behandling att huden strålar så mycket mer och all gammal hud är borta och jag känner att det var så skönt att göra en sådan behandling nu när man ändå är hemma så mycket mer och kan bara smörja in sig och fjälla hur mycket man vill.

Screenshot 20201115 172738 Instagram Min fjärde PRX-T33 behandling på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Du kan såklart gå in HÄR och läsa mer om behandlingen och passa på att göra en sådan nu när detta fina erbjudande gäller. Just nu får du 4 behandlingar för 5995:-. väljer du att göra en behandling så kostar den 1995:-

Glöm inte att följa Kräm Hudvårdsstudio på Instagram HÄR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer