Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY

Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY  …

AirBrush 20201127141123 Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY Beauty beauty, body, clinicnvy, eddiefischer, lpg Eddie Fischer Living a Style

Nu har jag hunnit göra några LPG och M-tone behandlingar på CLINIC N.VY.

20201127 102455 Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY Beauty beauty, body, clinicnvy, eddiefischer, lpg Eddie Fischer Living a Style

Här ovan ser du maskinen som fixar M-tone behandlingarna. Var gång jag gjort en behandling så har vi kört olika program. Väldigt spännande och jag gillar verkligen att det känns som att man har tränat stenhårt. Det är ju väldigt intensiv när den kör. Ni har säker sett videoklippen på mina Insta Stories. Jag har inte haft träningsvärk, för det trodde jag nämligen att jag skulle ha efter första gången. Men det kan ju vara lite olika. HÄR kan du läsa mer om just M.tone.

AirBrush 20201119191513 Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY Beauty beauty, body, clinicnvy, eddiefischer, lpg Eddie Fischer Living a Style

Här ser ni LPG, den skulle man lätt kunna göra en gång om dagen. Det finns dom kör LPG istället för vanlig massage och det förstår jag verkligen. Fantastiskt skönt och man känner att den tar och jag har känt mig piggare av den. Den får verkligen igång blodcirkulationen och det är en sååå skön känsla. HÄR kan du läsa mer om LPG.

20201127 102242 Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY Beauty beauty, body, clinicnvy, eddiefischer, lpg Eddie Fischer Living a Style

Var bara tvungen att ta fota dessa vackra amaryllis. Det är alltid så mysigt i väntrummet och stämningen är sååå skön.

20201119 154048 1 Mitt i behandlingarna på Clinic N.VY Beauty beauty, body, clinicnvy, eddiefischer, lpg Eddie Fischer Living a Style

Jag vill också påminna att jag dricker mitt LPG te varje dag, jag är ju en tedrickare så det passar mig jättebra. Jag har fått frågor från er om just teet och att ni inte sett det innan eller inte fått den informationen om det…det kan ju vara så på andra kliniker. Ni som gör LPG kan ju kontakta CLINIC N.VY och köpa det på plats. Här får man all information ni behöver.

Jag vill ju då alltid fullfölja mina behandlingar till det bästa och fullt ut, så då använder jag även bodylotion från LPG. Den hjälper till att forma och jobbar lite extra på fettdepåerna. Jag använder den både morgon och kväll på de områden vi behandlar. Den har en lite skönt pirrig känsla precis efter att man smörjt in den.

Om ni har fler frågor kring detta så kontakta CLINIC N.VY HÄR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer