Vår och sommar färger från Chanel

Vår och sommar färger från Chanel

AirBrush 20220110174044 Vår och sommar färger från Chanel Beauty beauty, chanel, design, eddiefischer, livingastyle Eddie Fischer Living a Style

Finns det nått härligare än att påbörja nytt smink? När allt är nytt ch fräscht? På tal om fräscht…vissa skuggor och annat smink man har som är väldigt drygt är ju inte så bra att spara för länge. Så byt ut för att inte få någon infektion eller gamla baciller i ögon och i ansiktet.

20220109 141854 Vår och sommar färger från Chanel Beauty beauty, chanel, design, eddiefischer, livingastyle Eddie Fischer Living a Style

Jag gillar när Chanel kommer ut med sina nya färger för då kommer det nåt lite utöver det vanliga. Här visar jag er nu vår/sommar kollektionen som precis kommit ut.

20220109 141252 Vår och sommar färger från Chanel Beauty beauty, chanel, design, eddiefischer, livingastyle Eddie Fischer Living a Style

Denna gången blev det nagellacket, den flytande ögonskuggan (jag tycker att just dom sitter jättebra på) och den fina rougen. Så redo för våren nu! Kan tänka mig att ögonskuggan blir extra fin när man fått lite färg.

Nagellacket har nr 917 och den flytande ögonskuggan är nr 46.

20220109 135935 Vår och sommar färger från Chanel Beauty beauty, chanel, design, eddiefischer, livingastyle Eddie Fischer Living a Style

20220109 135925 Vår och sommar färger från Chanel Beauty beauty, chanel, design, eddiefischer, livingastyle Eddie Fischer Living a Style

Förra året när Chanel släppte sin Vår/sommar kollektion så köpte jag ett nagellack som jag först tyckte var för ljust just då, för man är ju sitt blekaste jag i Januari men som jag sen tyckte var så fint på och jag har nu köpt om just det ljusa lacket. Så mitt tips är att tänka lite längre fram när man har fått lite färg.

20220109 141342 4 Vår och sommar färger från Chanel Beauty beauty, chanel, design, eddiefischer, livingastyle Eddie Fischer Living a Style

Så vackert att kan knappt vill börja använda det. Ett annat tips jag har är att just rougen använder jag även som ögonskugga. Det tycker jag är toppen när man reser för ju mindre produkter man har med sig desto bättre.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer