Ansiktsbehandling

Då var det dax igen  för min Ansiktsbehandling,

Igår var det dax för min tredje kemiska peeling som jag gör på Guchia Kliniken. Jag ska göra fyra stycken på en period av fyra veckor. Otroligt vilken skillnad den gör för huden. Jag känner  redan nu efter den tredje att jag har fått mer lyster och min hud känns mer ren. Jag har även kompletterat med en extra ögonkräm. Produkterna som jag började använda samtidigt från det att jag gjorde första peelingen fungerar jättebra. Ögonkrämen som jag kompletterat med nu är lite fetare. Den fungerar lika bra på dagen som på natten, speciellt nu när det börjar bli kallare.

I was a bit undercover on my way for my  facial.

Läs mer på www.guchiakliniken.se

IMG_20141125_142144

Så här såg jag ut på väg till Kliniken, håret var inte fixat så det blev en keps på och solen sken och man fick ta fram solglasögonen. Helt underbart väder.

IMG_20141119_135253

Så här se den ögonkrämen ut som jag kom hem med denna gången. Den kostar 399:-

Glöm inte att ni får 10% på alla produkterna när ni nämner “Eddie

IMG_20141114_121435

Här har ni dom andra produkterna som jag använder. Det känns att detta är medicinsk hudvård. Det känns som att produkterna verkar mer på djupet och just det här….man känner att dom verkar.

IMG_20141125_182822

Rengöring med skum som innehåller glykolsyra. Samma sak här, jag känner att jag blir ren. Ett stort plus är att flaskan är en pumpflaska och lätt att använda. Så skönt och mindre kladd. Idag fick jag en 50% syra, det låter jättefarligt men det är det inte och man har den på i två minuter bara. Fantastisk lyster i huden. Denna behandling kan göras med tre styrkor, 35%, 50% och 70%.

IMG_20141111_205517

Sköna handdukar från Lexington ger en lyxig känsla. Kliniken är liten och mysig, vilket gör att man känner sig väldigt väl omhändertagen. Prova gärna denna Kemiska Peeling behandlingen som jag gör nu, om ni köper 3 behandlingar så får ni den 4:e gratis. En behandling kostar 520:-. glöm inte att nämna “Eddie” bara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer