Beauty kväll

Igår var det dax för min Beauty kväll,

Skönt att avsluta en stressig dag med att komma på behandling till Guchia Kliniken. Där vet man att man får den omvårdnad och det lugn av kunnig personal. Dax för min Beauty kväll… Har nu varit och gjort min 4:e ansiktsbehandling, alltså den kemiska peeling jag gjort innan. Jag har verkligen fastnat för dom behandlingarna just för att man ser skillnad. Var på en tjejträff för några dagar sedan och fick beröm för min hy. Det är kändes ju jättekul och naturligtvis ett stort bevis på att jag fått en jämnare och finare hy. Mycket mer lyster och så tycker jag att den börjar att “sudda” ut lite linjer.

Yesterday it was time for my facial again, I’ve got so much positive feedback on my skin. It feels really good when you know that is working.

IMG_20141202_210155

Igår kom jag även hem med en ny produkt från Neostrata. Det är ett koncentrerat serum m collagen. Den används i den behandling jag gör. Jag kommer att använda den under min dag och nattkräm. Collagenet tränger ner i huden, stärker den och ger den fukt. Ett serum innehåller små molekyler som kan tränga långt ner i huden och därför ska man lägga serum under krämen. Pris 699:-

IMG_20141202_204326

Igår fick jag även brynen färgade. Här ligger jag med en svart/brun färg. Det är så lyxigt att få brynen fixade av kunniga proffs.

IMG_20141202_204644

Så här snyggt blev det, jag är så nöjd. Nästa gång ska jag få ögonfransarna färgade också.

Tänk även på att Guchia Kliniken gör många fler behandlingar än den jag gör. Dom är även kända och uppmärksammade för sin Microneedling. Det är en apparat med små små nålar som går in i huden och skapar ett trauma….man lägger collagen på huden och “skjuter” in detta med nålarna. Denna behandling är främst bra för strukturen och väldigt uppstramande.

Tänk på att nämna mitt namn “Eddie” för att få din rabatt.

www.guchiakliniken.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer