Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio

Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio

AirBrush 20201029212401 Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, behandlingar, facial, krämhudvårdsstudio, prx-t33 Eddie Fischer Living a Style

Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio

Nu har det hunnit gå någon vecka efter min senaste behandling och jag är tillbaka på min vanliga hudvårdsrutin med mina GUINOT produkter. För under tiden du gör dessa behandlingar så använder du bara deras dag och nattkräm för bättre resultat på behandlingen.

AirBrush 20201029212509 Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, behandlingar, facial, krämhudvårdsstudio, prx-t33 Eddie Fischer Living a Style

Jag har fått många frågor om just dessa PRX-T33 behandlingar…så jag ska försöka sammanfatta de vanligaste frågorna här.

Ja, jag har fjällat efter varje behandling men det är ju väldigt individuellt hur mycket man gör det från person till person. Då man är hemma mycket mer nu så har jag tyckt att det inte gjort så mycket och det kändes bra att få gjort en Intensiv kur på fyra behandlingar på en månad.

AirBrush 20201029212520 Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, behandlingar, facial, krämhudvårdsstudio, prx-t33 Eddie Fischer Living a Style

Fick även frågor om jag tyckte att Dermapen var bättre… man kan ju kombinera PRX-T33 och Dermapen tillsammans vilket gör att du får då lite fler veckor däremellan utan fjällning. Jag tycker att båda har gett mig jättebra resultat och jag gillar att göra just en lite mer hard core kur på hösten och vintern. Så boka en konsultation för att få reda på vad just din hud skulle må bäst av. En hel hur på rad eller en blandad mix av båda?

 

Screenshot 20201130 110235 Gallery Efter mina fyra PRX-T33 behandlingar på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, behandlingar, facial, krämhudvårdsstudio, prx-t33 Eddie Fischer Living a Style

Nu har vi ju jobbat mycket på mina pigmentförändringar så skillnaden blev inte så jättestor av det man ser på bilderna. Men jag ser ju då att på bilden till vänster som är tagen vid första tillfället så är huden jämnare än på bilden till höger. Jag själv tycker att huden känns lenare och klarare. Även slätare och just jämnare. Så ja, jag känner att denna PRX-T33 har gjort susen för mig!

Mina produkter som serum och krämer går mycket snabbare in i huden nu. Det känns superskönt för jag känner att jag fått bort all gammal hud och kan nu bara boosta in en massa fukt och näring till huden.

Du kan läsa mer om just PRX-T33 HÄR eller kontakta Kräm Hudvårdsstudio HÄR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer