Guchia Kliniken

Nytt på Guchia Kliniken,

Idag var det dags för ett efterlängtat besök på Guchia Kliniken. Idag så gjorde vi en hårbortagning på både ben och under armar. Nu när sommaren närmar sig så lär det vara den sista gången. Men det känns skönt att bli av med det som man kan bli av med…ju mer desto bättre helt enkelt. När det är sommar och sol så ska man ju inte hålla på med laser…alltså inget hårborttagning under sommar perioden.

IMG_20150414_174316

Efter att vi gjort det så avslutade jag besöket med en rygg och axel massage. Det är nämligen så att precis intill, alltså dörren intill… där kan man boka in sig för massage. Helt perfekt enligt min mening…man gör sin behandling på Gucha Kliniken och sen går direkt för en avslappnande massage… det är ju inte fel. Jag kan säga att jag slappnade av rätt bra innan jag åkte hem för att duscha och göra mig i ordning för en tjejkväll.

Perfekt combo!!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer