Sovrum

Mitt vita Sovrum,

Det mesta i mitt sovrum är vitt. Vita väggar, vita gardiner, vita lakan och vit sänggavel. Lamporna och sängborden som faktiskt är ett satsbord i 2 delar är svarta. Det mesta är väldigt enkelt och rent förutom den gamla guldspegeln och den gamla fåtöljen. Jag har två sådana fåtöljer och brukar ha dom lite här och där i huset. Just nu så står den andra på vinden. Jag kommer ihåg när jag köpte båda fåtöljerna, då var dom i brunt trä och med ett gammelrosa sammets tyg på. Jag målade om dom själv och en tapetserare klädde om dom. Här ser ni mitt vita sovrum.

 

IMG_20150112_080104

Satsborden i lack kommer från Slettvoll och det gör även lamporna. Lamporna är av en Italiensk Design. De vita sängkläderna kommer från Åhlens.

IMG_20150112_080435

Silverboxen är den stora av tre från Day Home.

IMG_20150112_080225

Här ser ni den gamla spegeln (som har en helt sjuk historia bakom sig och har nog sett det mesta…hehe) Den omklädda och ommålade fåtöljen med en Missoni kudde i. Måste köpa en till, ångrar mig så att jag inte köpte två när jag ändå var igång. Det bästa med Missoni är ju ändå att även om man väljer en annan färgskala eller annat mönster så passar det ändå.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer