Min underbara dag

Min underbara dag,

Idag har jag varit helt sjukt effektiv…

Jag gick upp redan vid 7 tiden…ni som vet, vet att när jag är ledig så går jag nog snarare upp vid 11. Jag strök all tvätt, jag sydde det som låg på syhögen, så det var fram med symaskinen. Jag svarade på alla mail, tvättade och en fixade en massa här hemma. Några koppar kaffe blev det också lite här och där mellan sysslorna. Så himla skönt…helt ikapp med allt. Jag tog fram allt till middagen och körde iväg till min “en gång i veckan behandling”. Det var helt underbart, precis som vanligt på Guchia Kliniken. Jag kanske tjatar men shiiiit va nöjd jag är med min hy nu. Jag har minsann aldrig varit så här slät och jämn i huden. När jag kom hem stod middagen på bordet, helt underbart.

IMG_20150106_171545

Så här såg jag ut när jag körde iväg till Guchia Kliniken.

IMG_20150106_171435

Svart och vitt med LV.

IMG_20150106_171511

Ring från Ioaku i Rhodium och svart sten, modellen heter Star.

IMG_20150112_144521

Pälsen är från Style Butler, byxor Bitte Kai Rand, Väska LV och sjalen kommer från Baum und Pfherdgarten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer