Stella och Chanel

Gårdagens Stella och Chanel,

Igår så jobbade jag några timmar och då fick Stella följa med. Den är så bra och rymlig när man ska till jobbet, man får med sig ett par extra skor, mat och en massa annat som man ska ha med sig. Jag har nästa alltid brev som jag ska posta och då är den bra. I regel så har jag flest stora väskor, det jag skulle behöva är en lite mindre svart med silverdetaljer…det får bli min nästa plan. Igår så blev det både Stella och Chanel.

IMG_20150314_113458

Igår så hade jag för första gången på mig mitt nya MinkaMenka Cuff armband, det kommer från Kumkum. Det är inte som det man är van vid att se när det gäller Kumkum. Man tänker silver och pärlor eller andra färgade stenar. men nu så finns det en kollektion som heter MinkaMenka, och den har stora fina smycken i guld med jättefina stenar. Den kollektionen kommer även att komma i silver längra fram. Visst är det fint?

IMG_20150314_183549

Andra outfiten för gårdagen var alltså denna och då fick Chanel följa med ut. Vi var ett antal tjejer som var på födelsedagsmiddag hos våran bästa Fanny, med utgång efter det. Mer i nästa inlägg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer