Vårmys på Kräm Hudvårdsstudio

Vårmys på Kräm Hudvårdsstudio

AirBrush 20220401112736 Vårmys på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Med våren runt knutarna så är det skönt att ta tag i ansiktet och få en riktigt bra rengöring och start på våren. Jag var hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio och hon valde att göra en Mango Brite behandling på mig.

AirBrush 20220401112606 Vårmys på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Många av er brukar fråga om jag bokar en behandling innan jag kommer till Kräm. Jag bokar en tid och låter min hudterapeut bestämma behandlingen på plats. Det gör att jag får den behandling som passar bäst min hud just för tillfället.

Screenshot 20220401 112941 Gallery Vårmys på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Mango Brite är en behandling som jobbar på glow. Fullproppad med C-vitamin i form av stamceller från apelsin och mangokött. Behandlingen har en blekande och antiinflammatoriska egenskaper samt att den stimulerar kollagenproduktionen. Du kan läsa mer om dessa lite mer avancerade behandlingar från DermaQuest  HÄR

AirBrush 20220401112522 Vårmys på Kräm Hudvårdsstudio Beauty beauty, eddiefischer, facial, guinot, krämhudvårdsstudio Eddie Fischer Living a Style

Krämen som jag ska använda nu för våren och sommaren blir den här från Guinot. Den har spf 30 och passar min hud jättefint. Jag känner att jag automatiskt har solskydd och den fukt som jag behöver.

Kika gärna på Kräm Hudvårdsstudios hemsida och läs om nyheter och behandlingar som dessa duktiga tjejer utför. Tryck HÄR. Tänk att Kräm nu hunnit fylla 17 år. Helt fantastiskt!!! stort grattis säger vi till Terese och Sofia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer