Obagi behandling

Provade en ny Obagi behandling,

Som jag skrev i ett annat tidigare inlägg så var jag på en ansiktsbehandling härom dagen. Denna gången så provade jag en annan Kemisk pelling. Det är en behandling med endast Obagi produkter och en ren “anti-age” behandling som är rengörande och uppstramande. Den tillför fukt och ger utstrålning. Den innehåller både en mekanisk och en kemisk peeling i samma behandling. Dvs, den innehåller både en peeling med korn och en syra. Obagi  produkterna är medicinska och framforskade av en Amerikansk läkare, dermatolog. Jag kommer helt klart att göra om denna Obagi behandling.

IMG_20150105_230752

Bakom denna gröna dörr finns Guchia Kliniken.

IMG_20150109_201313

Så här ser då Obagi märket ut. Dessa produkter är väldigt exklusiva och arbetar aktivt på hudens åldrande. Där av så känns hela denna behandlingen väldigt exklusiv. Vilken lyx …

IMG_20150105_230839

Här ser ni när den kemiska peelingen penslas på. Den penslas på i två omgångar. Denna behandling utförs av VickyGuchia kliniken. Priset är 650:-  Hon är otroligt duktig med att förklara allt hon gör och hur produkterna verkar. Om du är osäker på vilken behandling som skulle passa just din hudtyp så kan du ringa Guchia Kliniken och boka en konsultation.

040-12 34 31

IMG_20150109_201345

Nattkrämen jag hade från allra första början då jag började med behandlingarna tog slut så jag passade på att införskaffa en ny. Jag fick rådet att pröva denna här krämen. Det är en “step up” kräm som är snäppet aktivare och jobbar mer än den första jag hade. Passar ju bra nu när jag kör dom andra behandlingarna. Den kostar 499:- Jag har endast hunnit använda den några dagar och älskar den redan.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ©Copyright - Eddie Fischer